gardiner og persienner

Vi har et bredt udvalg af både standard og specialtilpassede gardiner og persienner fra Stila og Velux. Vi hjælper også med opmåling og montering.
se mere

Gardiner

plisségardiner

Plisségardiner er både praktiske og hyggelige. De fylder meget lidt, når de er trukket helt op, hvorved du får masser af lys fra dit vindue. Hvis solen driller, kan plisségardinet trækkes halvt ned og skærme for solen, samtidig med at der stadig kommer lys ind.

Gardinerne fås både lyse og mørke. De lyse giver et meget behageligt og blødt lys, samtidig med de fjerner det skarpe skær fra solen. Hvis du har brug for gardiner, der lukker endnu mere af for lyset, har vi selvfølgelig også det. 

eksempler på plisségardiner

rullegardiner

Rullegardiner minder funktionsmæssigt om plisségardiner, idet de fylder meget lidt, når er rullet helt op og også kan rulles fx halvvejs ned for at lukke delvist af for sol og lys.

Rullegardiner har dog et helt andet udtryk, og så kan de fås som fuldstændig mørklægning, hvis man har brug for det. De er nemme at have med at gøre og kan let tilpasses langt de fleste vinduer.

eksempler på rullegardiner

duo rullegardiner

Et helt specielt gardin! Duo rullegardiners egenskaber minder om en blanding af persienner og rullegardiner, der giver fuld fleksibilitet og kontrol over lysindfaldet. De har desuden et yderst stilfuldt design, der vil passe ind i de fleste hjem.

eksempler på duo rullegardiner

lamelgardiner

Lamelgardiner er meget fleksible og rigtigt gode til store vinduespartier. De er lette at justere, så du kan lukke helt eller delvist af for lyset. Lamelgardiner kan være en elegant løsning, som endda kan bruges i buede hjørner.

Udover at være et flot og funktionelt gardin til dine vinduer og terrassedør, er der mange, der bruger lamelgardiner som et nemt og fleksibelt alternativt til skabslåger.

eksempler på lamelgardiner

Persienner

træpersienner

Træpersienner fås i både lyst og mørkt træ. Persienner er meget praktiske, da de kan rulles helt eller delvist ned og samtidig justeres helt præcist i forhold til det ønskede lysindfald. Herudover fylder de ganske lidt, når de er trukket helt op.

eksempler på træpersienner

Alupersienner

Alupersienner har et lidt lettere udtryk end træpersienner og fås i flere farver.

eksempler på alupersienner

Kontakt os

Udfyld formularen

Eller ring til os på tlf. 45 86 04 84

Hørsholm Farvecenter

Kongevejscenteret 10
2970 Hørsholm
Tlf. 45 86 04 84
CVR-nr 37757896

Se kort med rutevejledning

Følg os

Åbningstider

Mandag - fredag
9.30 - 18

Lørdag
9.30 - 15

Søndag
Lukket

Hørsholm Farvecenter

Kongevejscenteret 10
2970 Hørsholm
Tlf. 45 86 04 84
CVR-nr 37757896

Se kort med rutevejledning

Åbningstider

Mandag - fredag
9.30 - 18

Lørdag
9.30 - 15

Søndag
Lukket

Følg os