træmaling og metalmaling

Skal du bruge maling til dine vinduer, døre, møbler eller andet af træ eller metal, skal du blot kigge ind til os. Vi giver dig en kyndig vejledning.
se mere

Træmaling

Trænger din reol, kommode eller gyngestol til en ny farve eller opfriskning af den gamle? Så skal du bruge en træmaling i en god kvalitet med den rigtige glans og farve. Vi hjælper dig med at finde den helt rigtige maling til dit projekt, så du bliver glad og tilfreds med resultatet. 

Det er også vigtigt med det rigtige værktøj. Ofte benytter man pensler til maling af træ, selvom det også nogle gange er en fordel med fx en glat rulle til en plan flade som en bordplade eller dør.

En pensel er dog ikke bare en pensel. De kommer i mange forskellige slags, og ligesom du skal bruge den rigtige maling, skal du selvfølgelig også bruge en god pensel, der er velegnet til præcis det, som du skal male. Heldigvis kan en god pensel holde i mange år. Derfor kan det heller ikke svare sig at købe en billig pensel i et supermarked. Selvom den virker, vil både arbejdet og resultatet blive bedre med en god pensel. Og passer du på den, er den også billigere i det lange løb.

Vi kan tone din maling i alle farver, og hvis du har en eller anden farveprøve liggende, som du er vild med, kan vi med vores smarte farvescanner genskabe præcis den farve.

Lady supreme væg- og loftmaling

Metalmaling

Metalmaling skal du bruge, når du skal male din cykel, radiator eller andet af metal.

Malingen er stærk og velegnet til metal, hvor den både hæfter og holder bedre end andre typer maling.

Du kan få både maling til pensel eller rulle samt spraymaling. Afhængig af hvad du skal male, kan vi hjælpe dig med at finde den rigtige maling til dit projekt.

Olie og lak

Vi har et godt udvalg af både olie og lak til dit træ, når du gerne vil beskytte træet og stadig se, at det er træ. 

Lak og olie har hver deres fordele. Fx har en oliebehandling af din bordplade godt af at blive genopfrisket nogle gange årligt. Det giver en lille smule arbejde (omend ganske overskueligt), hvilket til gengæld betyder, at træet står rigtigt flot, samtidig med at du kan få rettet op på ridser og andet slid.

Lak skal ikke behandles igen, før end det er blevet så slidt, at du ønsker træet behandlet. Det giver mindre løbende vedligeholdelse. Til gengæld må du leve med slidtage og forvente en større behandling, når du synes, at træet er blevet for slidt. Så skal den gamle lak slibes væk og erstattes af en ny behandling. Ønsker du på det tidspunkt at oliebehandle efter slibning, kan du blot gøre dette.

 

Frydensberg Træolie

Kontakt os

Udfyld formularen

Eller ring til os på tlf. 45 86 04 84

Hørsholm Farvecenter

Kongevejscenteret 10
2970 Hørsholm
Tlf. 45 86 04 84
CVR-nr 37757896

Se kort med rutevejledning

Følg os

Åbningstider

Mandag - fredag
9.30 - 18

Lørdag
9.30 - 15

Søndag
Lukket

Hørsholm Farvecenter

Kongevejscenteret 10
2970 Hørsholm
Tlf. 45 86 04 84
CVR-nr 37757896

Se kort med rutevejledning

Åbningstider

Mandag - fredag
9.30 - 18

Lørdag
9.30 - 15

Søndag
Lukket

Følg os